امروز : شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۷ ساعت :
اهداف مرکز ارتقاء شایستگی های حرفه ای دانشجویان SCD
دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ فرزاد کریمی نظرات : 0 نظر بازدید : 71 بار
مدارك اعطا شده به این دوره ها به علت دارا بودن كد ملي آموزش شغل، بين المللي بوده و در ساير كشورها معتبر بوده و به رسميت شناخته مي شوند. همچنين قابل ترجمه رسمي مي باشند.اين مدارك به علت دارا بودن كد بين المللي در سازمان جهاني كار ILO  در 186 كشور دنيا معتبر مي باشد. ليست كشورهاي عضو سازمان جهاني كار را در لينك ILO مشاهده نماييد. همچنين صفحه رسمي کشور ايران در سازمان جهاني كار را در لينك ILO مشاهده كنيد.

اهداف مرکز:

• توانمندسازي دانشجويان و دانش آموختگان دانشگاهي در راستاي برآوردن نياز كشور به منابع انساني كارآمد و داراي تجارب فني، مهارتي و حرفهاي.
  • فراهم سازي بسترهاي اشتغال مولد دانش آموختگان رشته­هاي مختلف دانشگاهي.
  • شناسايي مشاغل و شايستگي هاي اولويت دار مرتبط با هر يك از رشته هاي تحصيلي در حال اجرا  در گروههاي آموزشي زيرمجموعه و نيز شايستگي هاي حرفهاي مورد نياز بازار كار.
  • همكاري در بازنگري استانداردهاي آموزشي موجود يا تدوين استانداردهاي آموزشي مورد نياز بر اساس مشاغل و شايستگيهاي شناسايي شده.
  • همكاري در شناسايي مشاغل و شايستگي­هاي اولويت دار مرتبط با هر يك از رشته هاي آموزشي در حال  اجراء.
  • برگزاري آزمونهاي ارزشيابي و سنجش مهارت و آزمونهاي پايان دوره براساس استانداردهاي آموزشي و صدور گواهينامه مهارت براي قبول شدگان وفق ضوابط و مقررات.
  • اعطاي دسترسي پرتال جامع سازمان جهت بهره برداري  در مركز SCD به منظور ثبت نام و معرفي فراگيران براي آزمون.
  • اجراي برنامه هاي مهارت آموزي از طريق معرفي كارشناسان معين.
  • بهره برداري از اساتيد واجد صلاحيت و متخصصان صاحب تجربه در اجراي دوره هاي مهارت آموزي
  • بهره گيري از كارشناسان و متخصصين صاحب صلاحيت در اجراي آزمونهاي عملي و كميته­هاي تخصصي تدوين و بازنگري استانداردهاي آموزشي حسب ضوابط و مقررات مربوطه.
  • حمايت مادي و معنوي از مسابقات ملي و آزاد مهارت، همايشها، نشستهاي علمي و مهارتي.
  • همكاري در طراحي و اجراي دوره هاي آموزش مهارتي به صورت مجازي.
  • فراهم سازي زمينه اجراي واحدهاي درسي كارآموزي، كارورزي، آزمايشگاهي و كارگاهي در مراكز  آموزش فني و حرفهاي دولتي و غيردولتي و يا تطبيق آنها با دوره هاي آموزش مهارتي.
  • همكاري در راستاي تحقق استقرار نظام صلاحيت حرفه اي و اجراي آزمونهاي تعيين صلاحيت شغلي بر اساس ضوابط و مقررات مربوطه
ارسال نظرات مخاطبان
شما هم می توانید نظرات خود را ارسال کنید -

نظرات ارسال شده نظرات : 0 نظر